Πολιτική Επιστροφών

Η εταιρία μας δίνει την δυνατότητα να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός δέκα (10) ημερολογιακών ημερών ξεκινώντας από την ημέρα τιμολόγησης του. Για να γίνει δεκτή η επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να μην έχει χρησιμοποιηθεί και η συσκευασία του να μην έχει ανοιχτεί, φθαρεί ή καταστραφεί.

Επιπλέον το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα περιεχόμενα της συσκευασίας, όπως αξεσουάρ, εγχειρίδια και άλλα.

Με την παραλαβή του επιστρεφόμενου προϊόντος η εταιρία θα ελέγξει την κατάσταση αυτού και εφόσον πληρούνται όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις, θα δώσει την έγκριση της για την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Επίσης το προϊόν θα πρέπει να συνοδεύεται από το σχετικό παραστατικό αγοράς το οποίο αποδεικνύει την συναλλαγή. Η επιστροφή του προϊόντος γίνεται στην έδρα της εταιρίας μας. Τα έξοδα αποστολής του επιστρεφόμενου προϊόντος επιβαρύνουν τον αγοραστή. Εξαιρείται η περίπτωση όπου το προϊόν επιστρέφεται λόγο λάθους ή ελαττωματικού προϊόντος από τη εταιρία μας. Η εταιρία μας διαθέτει ειδικές συμφωνίες με μεταφορικές εταιρίες και εταιρίες ταχυμεταφορών και μπορούμε να κανονίσουμε την παραλαβή του προϊόντος από τον χώρο σας. Θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την εταιρίας είτε τηλεφωνικά (τηλ.: 2410 238863) είτε αποστέλλοντας e-mail στο visvikistores@gmail.com στο οποίο θα αναγράφετε τους λόγους αλλαγής ή επιστροφής. Η εταιρία διατηρεί το δικαίωμα να μην δεχτεί επιστροφή προϊόντος εάν πρώτα δεν έχει ενημερωθεί σχετικά. Επιστροφές προϊόντων που δεν πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις δεν θα γίνονται δεκτές.

Ακύρωση Παραγγελίας

Η παραγγελία σας καταχωρείτε προς εκτέλεση μετά την ολοκλήρωση όλων των βημάτων και την προβολή του αντίστοιχου μηνύματος. Ακύρωση της παραγγελίας μπορεί να γίνει τηλεφωνικά, στο 2410 238863 αναφέροντας το Ονοματεπώνυμο και τον Αριθμό της Παραγγελίας σας. Για παραγγελίες που έχουν ήδη παραληφθεί από την εταιρία ταχυμεταφορών ή μεταφορών για αποστολή στον πελάτη, δεν μπορεί να γίνει ακύρωση.

Εγγύηση

Τα προϊόντα μας καλύπτονται από την εγγύηση του κατασκευαστή τους. Για την παροχή της εγγύησης θα εξετάζεται η τήρηση των όρων όπως αυτοί αναφέρονται στον κατασκευαστή του κάθε προϊόντος όπως επίσης και το παραστατικό αγοράς του.